aicore news

PRODUSELE LABORATOIRES GRAND FONTAINE DEJA IN MOLDOVA!

În iunie 2020, compania europeană AICORE a început o colaborare cu producătorul de nutriție medicală Laboratoires Grand Fontaine.

În data de 5 mai 2022, Aicor Consumer în Moldova a efectuat prima livrare de produse în republica noastră.

Laboratoires Grand Fontaine este o companie internațională de asistență medicală specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de produse de nutriție medicală pentru adulți și copii cu vârsta de la 1 an. Pentru a rezolva problemele de nutriție, conform indicațiilor medicale, compania folosește abordări bazate pe dovezi și rezultatele cercetărilor moderne.

Prin linia sa FontActiv® Laboratoires, Grand Fontaine oferă o gamă largă de produse fabricate din nutrienți și ingrediente inovatoare menite să îmbunătățească sănătatea pacienților cu diverse boli și a persoanelor în vârstă.

Produsele Laboratoires Grand Fontaine conțin un procent ridicat de proteine, vitamine și minerale esențiale, un indice glicemic redus, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la reglarea tranzitului intestinal. Produsele FontActiv® sunt elaborate cu ingrediente avansate, cu gust natural, pentru a ajuta la malnutriție, deshidratare, sarcopenie, diabet, disfagie și multe alte tulburări.

FontActiv® - nutriție medicală. Gama largă de FontActiv® conține produse pentru managementul nutrițional al pacienților din spitale și acasă.

FontActiv® Complete este o formulă nutrițională completă, bogată în proteine, calorii și fibre pentru a vă menține activ și puternic. Pachete disponibile: pulbere într-un borcan, formă lichidă într-o sticlă sau tetrapack.
FontActiv® DiaBest este un aliment sănătos complet, cu indicele glicemic scăzut, bogat în proteine ​​și fibre pentru pacienții care necesită sprijin nutrițional din cauza tulburărilor metabolice. Pachete disponibile: pulbere într-un borcan, formă lichidă într-o sticlă sau tetrapack.
FontActiv® 1.0 și 1.5 sunt formule lichide complete, bogate în energie, cu conținut ridicat de proteine, pentru managementul alimentar al malnutriției clinice critice. Conceput pentru pacienții tratați în secțiile de terapie intensivă. Produs la pachet.
Nutriția medicală FontActiv® poate fi achiziționată deja de la reprezentantul companiei în Republica Moldova - Aicore Consumer SRL de aici
MD