aicore news

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL D-ORS DE LA COMPANIA AICORE.

Aicore lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți calitatea, siguranța și eficacitatea produselor sale, de aceea ia în considerare cele mai recente cercetări și recomandările actualizate de la experții farmaceutici în procesul de producție.

În 2020, a fost efectuat un studiu suplimentar asupra DIOSMECTITEI- enterosorbent de ultimă generație utilizat în tratamentul diareei acute și cronice și al altor simptome neplăcute ale tulburărilor intestinale atât la adulți, cât și la copii.

Scopul acestui studiu a fost de a studia și analiza conținutul de impurități elementare din diosmectită pentru a identifica riscul potențial al impactului acestora asupra organismului uman la diferite vârste.

Nu au fost identificate probleme reale de siguranță, totuși, ca măsură de precauție, Agenția Farmaceutică Italiană a considerat adecvat să limiteze utilizarea diosmectitei pentru tratamentul diareei acute la copiii sub doi ani*.

Un nou lot de D-ORS de la AICORE a fost deja produs având în vedere ultimele recomandări, așa deci ACUM este recomandat să luați D-ORS LA COPII DE LA 2 ANI!

Pentru comoditatea pacienților, ambalajul a suferit și unele modificări - a devenit mai compact, iar banda de rupere ușurează deschiderea cutiei.

D-ORS este încă un produs unic pe piața Republicii Moldova - este singurul medicament care conține o combinație din două componente într-un singur plic: electroliți și diosmectită.

Efectul dublu al D-ORS este acțiunea diosmectitei ca enterosorbent și a electroliților ca agent de rehidratare și, datorită acestei combinații, durata diareei este redusă cu 43% la sută, ceea ce este demonstrat prin studii**.

* Ipsen Consumer HealthCare Srl, in agreement with the Italian Pharmaceutical Agency (AIFA)
**Oral diosmectite reduces stool output and diarrhea duration in children with acute watery diarrhea
MD articles