MENU
DESPRE AICORE

PROFILUL COMPANIEI

CINE SUNTEM NOI?
AICORE este o companie farmaceutică europeană, producător și distribuitor de medicamente, precum și de dispozitive medicale.

Produsele companiei sunt fabricate în Europa și sunt reprezentate în Europa de Est și CSI. Portofoliul companiei include produse pentru utilizare în otorinolaringologie, terapie intensivă, stomatologie, alergologie, oncologie și alte domenii ale medicinei.

Pe teritoriul Republicii Moldova, Aicore este reprezentată de ICS Sonnike SRL.

ICS Sonnike SRL - a fost fondată în noiembrie 2012, iar din 2016 este reprezentant autorizat și distribuitor exclusiv al produselor Aicore în Moldova, precum și este angajat în procesele de înregistrare și supravegherea produsului în țară.

În prezent, piața farmaceutică din Republica Moldova conține medicamente precum branduri proprii AICORE - Normarin, D-ORS, precum și branduri de la alți producători, pentru care suntem distribuitori - paste de dinți remineralizante Apagard și Apadent fabricate de Sangi Co., Japonia - pasta de dinți № 1 pe piața japoneză printre pastele de dinți de restabilire.

În alegerea unui portofoliu de produse, suntem ghidați de principiile medicinei bazate pe dovezi și depunem eforturi pentru a respecta conceptul responsabilității al consumului și prescripția medicamentelor.

MISIUNEA AICORE

Ne străduim să creștem durata și să îmbunătățim calitatea vieții pentru oameni:

  • cu ajutorul resurselor medicale și a medicamentelor dezvoltate conform principiilor
    medicamente bazate pe dovezi și în conformitate cu recomandările internaționale;
  • promovând o cultură a consumului responsabil și prescrierea medicamentelor.